”En halua ajatella mitä tekstiilin pitää olla, vaan mitä se voi olla”

Satunisu

Satunisu on suomalainen design-brändi, joka suunnittelee ja valmistaa ylellisiä ja uniikkeja sisustustekstiilejä 100% kotimaisena käsityönä. Koskettavaa muotoilua, joka tavoittaa luonnon olemuksen.

INSPIRAATIO

Suunnittelija Satu Nisu inspiroituu intohimoisesti pohjoismaisesta monimuotoisesta luonnosta. Nisun käsissä syntyy yksilöllisiä tuotteita, jotka vievät meidät mukanaan erityisille aistimatkoille luovuuden lähteille.

Yritys

Aistilliset luomukset syntyvät rakkaudella Satu Nisu Designin työhuoneella Kuopiossa. Suunnittelua ohjaa intohimo luoda uusia ja esteettisiä käsinkosketeltavia elämyksiä.

Design

Jokainen Satunisun tuote on oma uniikki kappaleensa. Tuotteet valmistetaan alusta loppuun saakka käsityönä innovatiivisilla tekniikoilla perinteisillä kangaspuilla kutoen.

Suunnittelija

Rakkaus luontoon toimii Satu Nisun inspiraation ja ideoiden lähteenä. Nisu haluaa luoda aina jotain uutta ja erityislaatuista. Tekstiilien suunnitteleminen ja valmistaminen on hänelle suuri intohimo.

Materiaalit

Huolella valitut materiaalit takaavat esteettisen elämyksen sekä laadukkaan käyttömukavuuden. Viltin syliin on ihana rauhoittua ja syventyä sen eri pintojen mukanaan tuomiin ajatuksiin sekä tarinoihin.