Satunisu.fi verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 1.9.2017 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Satu Nisu Design Oy, y-tunnus 2817868-7. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.satunisu.fi ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:
• viitenumeron
• pankkitilinumeromme
• laskun loppusumman

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa tuotteet seuraavilla maksutavoilla: ennakkomaksu

Ennakkomaksu
Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Emme toimita tuotteita postiennakolla. Maksusuoritukset osoitetaan Satu Nisu Design Oy:n tilille IBAN: FI50 1199 3000 1051 58 tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti. Ulkomaantilaukset IBAN: FI50 1199 3000 1051 58 , BIC/SWIFT: NDEAFIHH. Käsittelemme tilauksen kaupan aukioloaikaan kun maksu on suoritettu.

Toimitusaika

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Pankkiyhteyksistä riippuen tilauksen käsittelyyn kuluu 1-3 arkipäivää laskun maksamisesta. Tavarat ovat pääsääntöisesti noudettavissa 2-6 työpäivän kuluessa lähtöpäivästä, vyöhykkeestä ja ilmoitustavasta riippuen. Kuljetusajat voi tarkistaa kuljetusyhtiön sivuilta: www.postnord.fi. Palvelulla ei ole toimitusaikatakuuta.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut.
• PostNord MyPack Collect -paketti noutopisteeseen (Suomi) 0 €
• PostNord My Pack Collect -paketti noutopisteeseen (Eurooppa) 24,80 €
• PostNord My Pack Collect -paketti noutopisteeseen (Euroopan ulkopuolelle) 124 €

Tuotteet toimitetaan PostNord MyPack Collect -pakettina, joka on asiakkaan noudettavissa noutopisteestä kuittausta vastaan. Vastaanottajalle ilmoitetaan paketin saapumisesta valitun ilmoitustavan mukaan joko tekstiviestitse tai sähköpostitse. Vastaanottajan on todistettava henkilöllisyytensä pakettia noutaessaan. Pohjoismaissa paketteja säilytetään noutopisteissä 14 vuorokautta, muissa maissa 7 vuorokautta. Tämän jälkeen noutamatta jääneet paketit palautetaan lähettäjälle.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Mikäli tuotetta on käsitelty tai pesty ei sillä ole palautusoikeutta.
Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
• asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
• pankkitilinumerosi
• sekä kopio tilausvahvistuksesta


Palautusosoite:
Satu Nisu Design Oy, Tulliportinkatu 33, 70110 Kuopio

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta: Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi puhelimitse +358 44 290 6761 tai sähköpostitse: satu@satunisu.fi

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio kuljetusyhtiölle: www.postnord.fi/asiakaspalvelu/tee-korvausvaatimus

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Satu Nisu Design Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Satu Nisu Design Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle. Emme vastaa mahdollisista kolmansien osapuolien aiheuttamista tilaus-, toimitus- tai maksujenvälitys ongelmista, viivästyksistä tai muista tilauksen tai toimitukseen vaikuttavista viivästyksistä. Huolla tuotetta vain hoitoohjeen mukaan, emme ole vastuussa tuoteviasta joka syntyy käytön tai pesun yhteydessä.