USVAISIA UNELMIA & ÖISEN KORVEN TAIKOJA

Musta viltti

Graafisenmusta viltti tuo kontrastia, dynamiikkaa ja lämpöä sekä arjen ylellisyyttä sisutukseen. Alusta loppuun saakka kotimaisena käsityönä valmistettu design-viltti on kudottu innovatiivisilla tekniikoilla perinteisillä kangaspuilla.

aistillinen eläväinen pinta

Viltin tekstuurit ja kuviot ovat saaneet inspiraationsa suomalaisesta monimuotoisesta luonnosta. Kietoutuessasi viltin hellän lämpimään syleilyyn ja tunnustelemalla sen struktuuria voit aistia luonnon kosketuksen.

inspiraatio

Sysimustia metsiä, usvaisia rantoja sekä tummia vesiä. Yötaivaan loistavaa syvyyttä ja pohjanpalon fantasioita.

monikäyttöinen & kaunis

Jokainen viltti on uniikki, yksilöllisesti käsin kudottu kappaleensa. Kangaspalat käydään yksilöllisesti läpi ja kiinnitetään käsin vilttiin. Ylellinen ripaus arkeen, jonka eläväisen pintastruktuurin ansiosta saat viltistäsi monikäyttöisen ja kauniin sisustuselementin. Vain mielikuvitus rajana; käytä vilttinä, seinätekstiilinä tai esimerkiksi peitteenä.

materiaalit & hoito

Pehmeän ja ylellisen viltin pohja on 100 % villaa, jonka lisäksi viltissä on keinoturkista, keinonahkaa, keitettyä villaa sekä polyesteriä. Helppohoitoinen tuote pysyy siistinä imuroinnilla ja tuuletuksella. Tarpeen tullen voit pestä sen kemiallisesti. Uudesta ja käyttämättömästä tekstiilistä saattaa aluksi irrota kuituja, jonka takia sitä kannattaa imuroida aluksi usein.

OSTA OMAKSI

Tämä ylellinen ja uniikki sisustustekstiili on saatavilla jälleenmyyjien lisäksi verkkokaupastamme.