LEMPEÄN RUSKAN TARINOITA & SALOJEN SALAISUUKSIA

Ruskea viltti

Luonnonruskea viltti tuo pehmeyttä, kodikkuutta ja lämpöä sekä arjen ylellisyyttä sisutukseen. Alusta loppuun saakka kotimaisena käsityönä valmistettu design-viltti on kudottu innovatiivisilla tekniikoilla perinteisillä kangaspuilla.

yksilöllistä ylellisyyttä

Viltin tekstuurit ja kuviot ovat saaneet inspiraationsa suomalaisesta monimuotoisesta luonnosta. Kietoutuessasi viltin hellän lämpimään syleilyyn ja tunnustelemalla sen struktuuria voit aistia luonnon kosketuksen.

inspiraatio

Karhean kaarnan värinää, ruskan pehmeyttä sekä juurakoiden sokkeloita. Loputtomien salojen salaisuuksia ja sydänmaiden polkuja.

monikäyttöinen & kaunis

Jokainen viltti on uniikki, yksilöllisesti käsin kudottu kappaleensa. Kangaspalat käydään yksilöllisesti läpi ja kiinnitetään käsin vilttiin. Ylellinen ripaus arkeen, jonka eläväisen pintastruktuurin ansiosta saat viltistäsi monikäyttöisen ja kauniin sisustuselementinä. Vain mielikuvitus rajana; käytä vilttinä, seinätekstiilinä tai esimerkiksi peitteenä.

materiaalit & hoito

Pehmeän ja ylellisen viltin pohja on 100 % villaa, jonka lisäksi huovassa on keinoturkista, villaa, harjattua collegea sekä puuvillavelouria. Helppohoitoinen tuote pysyy siistinä imuroinnilla ja tuuletuksella. Tarpeen tullen voit pestä sen kemiallisesti. Uudesta ja käyttämättömästä tekstiilistä saattaa aluksi irrota kuituja, jonka takia sitä kannattaa imuroida aluksi usein.

OSTA OMAKSI

Tämä ylellinen ja uniikki sisustustekstiili on saatavilla jälleenmyyjien lisäksi verkkokaupastamme.