LUMIVALKOISIA HAAVEITA & KESÄYÖN KAIPUUTA

Valkoinen viltti

Lumenvaalea viltti tuo valoa, raikkautta ja lämpöä sekä arjen ylellisyyttä sisustukseen. Alusta loppuun saakka kotimaisena käsityönä valmistettu design-viltti on kudottu innovatiivisilla tekniikoilla perinteisillä kangaspuilla.

lämpöä & mielihyvää

Viltin tekstuurit ja kuviot ovat saaneet inspiraationsa suomalaisesta monimuotoisesta luonnosta. Kietoutuessasi viltin hellän lämpimään syleilyyn ja tunnustelemalla sen struktuuria voit aistia luonnon kosketuksen.

INSPIRAATIO

Puhtaan valkoisia hankia, huurteisia lampia sekä ensilumen ihmeitä. Kesäisen koivikon kauneutta ja sammalen kevyitä kosketuksia.

MONIPUOLINEN & KAUNIS

Jokainen viltti on uniikki, yksilöllisesti käsin kudottu kappaleensa. Kangaspalat käydään yksilöllisesti läpi ja kiinnitetään käsin vilttiin. Ylellinen ripaus arkeen, jonka eläväisen pintastruktuurin ansiosta saat viltistäsi monikäyttöisen ja kauniin sisustuselementin. Vain mielikuvitus rajana; käytä vilttinä, seinätekstiilinä tai esimerkiksi peitteenä.

MATERIAALIT & HOITO

Pehmeän ja ylellisen viltin pohja on 100 % villaa, jonka lisäksi huovassa on keinoturkista, keitettyä villaa, harjattua collegea, polarfleecea sekä polyesteriä. Helppohoitoinen huopa pysyy siistinä imuroinnilla ja tuuletuksella. Tarpeen tullen viltin voi pestä kemiallisesti. Uudesta ja käyttämättömästä tekstiilistä saattaa aluksi irrota kuituja, jonka takia sitä kannattaa imuroida aluksi usein.

OSTA OMAKSI

Tämä ylellinen ja uniikki sisustustekstiili on saatavilla jälleenmyyjien lisäksi verkkokaupastamme.